Nici nu gasesc cuvinte sa va lamuresc ce bunatate mi-a iesit... Musai sa le incercati.
Pentru umplutura:
Alte ingrediente:
Pregatim prima data umplutura :
Curatam morcovul, ceapa si tija de telina, apoi le tocam marunt si le punem la calit in ulei de masline incins. Le lasam pana se inmoaie apoi punem carnea tocata si carnatul maruntit, le lasam pana se albesc apoi punem vinul si il lasam sa se evapore, dupa care punem sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sosul scade punem sare, piper dupa gust si mozzarella si lasam pana mozzarella se topeste, apoi dam deoparte si punem parmezanul ras.
Cand pregatim umplutura putem pregatii si sosul de rosii dupa reteta preferata.
Cat timp se raceste umplutura fierbem pastele 3-4 minute in apa clocotinda sarata, apoi le scurgem(nu se clatesc, mai bine asteptam 1-2minute inainte. sa le umplem).
Intr-o tava punem un strat de sos de rosii si deasupra asezam frumos pastele umplute, apoi deasupra punem sos de rosii si presaram parmezan ras dupa plac.
Dam tava la cuptor la 180 de grade pentru 30-35 de minute.
Le servim calde cu maaaare pofta.
1
puteti folosi cannelloni sau orice alt tip de pasta pentru umplut.