In seara asta, am facut o cina rapida si satioasa pentru fata mea care adora pastele.
Scoicile le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un praf de sare, pentru 10 minute de cand clocoteste apa. Ceapa, ardeiul kapia si sunca le tocam marunt. Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o tigaie, punem putin ulei si calim pentru inceput ceapa, ardeiul si sunca. Cand sunt gata, adaugam smantana si cascavalul ras. Le amestecam bine si le lasam pe foc 2 minute.
Cand scoicile au fiert, le scurgem bine de apa, le punem intr-un castron si turnam peste ele continutul preparat in tigaie. Omogenizam bine si le servim calde, cat si reci. Pofta buna!
1
in loc de ulei, puteti adauga un cubulet de unt
2
putem adauga ciuperci, usturoi, patrunjel, fiecare dupa gust