ceva gustos si rapid de preparat
Intr-o oala se pun 2 l de apa , o lingurita de sare si 2 linguri de ulei si se pun la fiert. Cand apa da in clocot se pun pastele si se mai lasa la fiert 7-8 minute, in functie de indicatiile de pe ambalaj. Intre timp se taie jambonul si ardeiul cubulete mici, usturoil il taiem feliute subtiri .
Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei. Cand acesta s-a incins punem ardeiul taiat cubulete mici il lasam un pic la calit.Pe urma adaugam usturoiul si la final jambonul. Cand acestea s-au calit le tragem deoparte.
Intr-un bol amestecam galbenusurile, smantana si laptele. Tot aici adaugam si condimentele dupa bunul nostru gust .
Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa, le punem intr-un bol putin mai mare turnam peste ele amestecul de galbenusuri, smantana si lapte. Amestecam, pe urma turnam continutul din tigaia in care am calit jambonul, ardeiul si usturoiul, pe urma adaugam cascavalul razalit si la final patrunjelul taiat marunt .
Pofta buna !!!