Un fel principal ce poate fi consumat la pranz sau cina. Rapid si gustos!
Se pun intr-un vas adanc cca 3 l de apa rece cu putina sare la clocotit. Se adauga pastele, lasandu-se la fiert dupa primul colcot, la foc mediu cca. 8 minute.
Intre timp se taie marunt, cele 3 feluri de sunca, care se pun la prajit in ulei incins, acoperit cca. 5 minute. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga ciupercile scurse de lichidul din conserva, lasandu-se la dinstuit la foc mic cca. 5 minute. Pastele se scot din apa in care au fiert, se adauga la amestecul de sunca si ciuperci si se asezoneaza cu usturoi pisat. In acest moment se opreste focul. Se amesteca, energic, smantana cu ouale batute energci si cascavul ras, rasturnandu-se peste amestecul fierbinte de paste, sunca si ciuperci, amestecandu-se usor, pana se inglobeaza toate ingredientele.
Se serveste imediat cu adaos de smantana sau verdeata dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna!
1
se pot folosi orice fel de paste