Paste Carbonara

de Panacris in Fusilli, 6 Dec 2012 | 7529 vizualizari

COMENTARII (33)

Panacris 1

07.12.2012, 10:23

Laura si mie im plac pastele am tot mancat paste Carbonara, dar nu am stiut ca in compozitia sosului trebuie puse si oua Acu' am aflat de ce gustul celor savurate, la restaurant, era diferit de cum le gateam eu acasa Mereu mai invat cate ceva nou

Panacris 1

07.12.2012, 10:24

Dia Ptr tine prepar o noua portie, dupa ce trece postul

MonaMimi 1

07.12.2012, 11:25

Sim0na 1

07.12.2012, 14:40

Delicioase!!

tavi777 1

20.12.2012, 13:43

ai distrus pastele carbonarra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..astea numai carbonarra nu sunt...in carbonarra se pune putin unt grasime95% apoi feliile de bacon( nu 3 feluri de carnuri..mai ales salam!!!)dupa ce baconul e aproape rumenit se pune un amestec facut din ou si smantana se mai alsa 30 secunde se toarna pastele peste aceasta combinatie si se amesteca un pic apoi se stinge focul..atentie focul trebuie sa fie mic...se scot fierbinti pe farfurie si se rade parmezan

diaconta 1

20.12.2012, 13:51

Aoleuuuuuuuuuuu ma duc sa-mi ascund mancarea,ca vine Tavi si la mine )))))))))))

adasev12 1

20.12.2012, 13:58

Tavi, are drepate...asa se fac pastele carbonara in italia....dar hai sa fim indulgenti, aici, la noi, le mai adaptam...is bune si a sa

Panacris 1

20.12.2012, 14:14

Tavi , pai tocmai inseamna ca am reinventat carbonara . Inca nu am ajuns in Italia, sa le incerc pe cele originale Accept criticile! Si astept sa postezi reteta originala de carbonarra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste semi-carbonara la cuptor