Fusilli cu carnati

de mihasara in Fusilli, 3 Apr 2013 | 5354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fusilli (eu folosesc Barilla)
  • 500g carnati
  • 700ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carnati:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul.

Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.

Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.

Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa  si adaugam sucul de rosii.

Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.

Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.

Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor