Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 21 Iun 2014 | 11102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 kg fasole verde
  • 5 rosii
  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceasca apa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara:

Se curata fasolea, apoi se opareste cu putina sare.

Intre timp, ceapa taiata marunt se caleste, se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, se adauga rosiile pasate sau tocate marunt, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Fasolea scursa se pune peste rosii si ceapa, se adauga usturoiul maruntit, pasta de ardeii si o cescuta de apa. Taiem si patrunjelul, il adaugam, apoi mai lasam la foc mic cateva minute, amestecand din cand  în cand (noi preferam ca pastraile sa fie facute bine...daca voi le preferati "al dente" nu le lasati sa fiarba prea mult!)

Mancarica se serveste calda cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole pastai (de post)