Cartofi aromati (la cuptor)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 27 Oct 2013 | 16017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1,5 kg cartofi cu coaja rosie
  • cca 40 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • praf de curry
  • ierburi de Provence
  • seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati (la cuptor):

Curatam cartofii de coaja, ii taiem pai si ii spalam in mai multe ape.

Asezam cartofii in tava cuptorului, presaram sare, piper,curry si ierburi de rovence dupa gust.

Adaugam seminte de in in cantitatea dorita, punem uleiul si amestecam foarte bine cartofii cu mainile pana se repartizeaza uniform uleiul si mirodeniile pe toti cartofii.

Dam tava la cuptor la temperatura moderata pana cand devin usor aurii (eu i-am tinut la cuptor cca 35 min.)

Sunt tare gustosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

Merisor 1

27.10.2013, 22:17

Yummy!

Anett 1

27.10.2013, 23:26

buuun!

Lavinia 1

28.10.2013, 10:04

ce buuuuuuni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti la cuptor