Pastai galbene scazute

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 15488 vizualizari

 

.....ce sa va spun ...imi plac mancarurile fara carne,nu ca n-as manca deloc ,dar ma simt mai bine cand mananc aceste mancaruri usoare care le pot prepara si pentru zilele de post.....dar cui nu-i plac pastaile???sper sa imi dati dreptate.....

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri de bulion,
  • marar ,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene scazute:

pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.    

ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .   

peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.   

separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.   

le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.        

am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.  

le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.    

am servit-o calda  cu mamaliguta !

sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Novac cu pastai galbene la cuptor