Pastai de fasole cu susan

de mimmi in Mancaruri de post, 11 Iul 2012 | 5247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pastai de fasole verzi (fierte),
  • 2 catei usturoi,
  • 1 lingura sos soya,
  • 1 lingura sos de soya,
  • sare,
  • chilli,
  • zeama de lamaie,
  • susan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai de fasole cu susan:

Calim usturoiul taiat felii sau marunt intr-o lingura ulei de masline. Adaugam pastaile de fasole si sosul de soya si le calim 2-3 minute. Adaugam sare si chilly dupa gust. Stropim cu zeama de lamaie si presaram susan.

Se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai de fasole cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

15.07.2012, 23:46

Place cu seminte de susan

mimmi 1

17.07.2012, 14:41

O lingura sos de soya trebuie,dar nu strica nici doua.Am gresit eu la ingrediente

jolygina 1

27.08.2012, 21:29

super arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole verde