Pastai conservate

de mihaelaM in Conserve, 8 Iul 2011 | 17598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastai (eu am avut fideluta)
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai conservate:

Rupem coditele la fasole,o spalam bine apoi le punem la fiert.

Cand pastaile au fost fierte le scoatem din acea zeama si le lasam sa se raceasca putin.

Luam pastaile si le taiem,apoi le punem in borcane,batand din cand in cand borcanul ca sa se aseze,cand borcanul s-a umplut vom pune o aspirina la fiecare borcan,apoi vom pune zeama de la pastai amestecata cu sare dupa gust.

Punem capacele si le sterilizam,le lasam cat se se umfle capacul,dupa care le scoatem si le acoperim cu o patura pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

11.07.2011, 14:22

daca le pui aspirina nu au de ce sa nu tina ,eu aceasta reteta o am de l;a vecina mea care zicea ca intr-un an le-a pus fara aspirina si sau inmuiat dar de cand le pune asa tin foarte bine

ionela2682 1

11.07.2011, 21:44

asa le pun si eu!!!!

mihaelaM 1

12.07.2011, 13:27

Ionela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ketchup cu mere