Pasta de ton

de Lau in Peste, 9 Ian 2020 | 3537 vizualizari

 


M-am inspirat de pe blogul lui Laura Laurentiu
 Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 100 g ton scurs de ulei
  • 100 g maioneza
  • 100 g unt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Pestele il scurgem bine de ulei intr-o sita.

Intr-un bol adaugam maioneza, adaugam pestele, ceapa(care o dam prin razatoare,pusa in apa 10 min si stoarsa bine de apa).

Cu ajutorul unui blender de mana, il pasam pana ce obtinem o crema fina.

Adaugam untul moale si taiat cubulete, il mixam cu blenderul pana ce se incorporeaza.

Adaugam zeama de lamaie si condimente dupa gust si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN