Pasta de ton

de Adi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 14514 vizualizari

 

Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori.
De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
  • 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
  • 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
  • 1 ceapa rosie
  • 6 castraveciori acri
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura salata de icre
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • boia de ardei dulce
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.

Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.

Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.

Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.

Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga si niste marar verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

miki_a 1

04.01.2016, 13:13

Cat poate fi de delicioasa! Bravo!

mihaelar63 1

05.01.2016, 13:54

Ce de ingrediente ai pus Eu puneam si pasta de hrean Buna tre'sa fie

Andra_Constantinescu 1

06.01.2016, 14:48

Excelenta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume