Pasta de ton

de delia64 in Ton, 19 Iun 2013 | 13637 vizualizari

 

Este gustoasa si numai buna pentru zilele de post cu dezlegare la peste si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 2 linguri de margarina
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desface conserva de ton si se pune intr-un bol , se amesteca cu margarina cu ajutorul blenderului .

Curatam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in vasul cu pasta la fel si zeama de la lamaie.

Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

cand nu este post .poate folosi unt in loc de margarina

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

delia64 1

20.06.2013, 17:52

CookieMonster

delia64 1

20.06.2013, 17:53

Rocsi

delia64 1

20.06.2013, 17:54

Crina multumesc de aprecieri !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu maioneza si gris