Pasta de telemea

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telemea
  • 4 oua fierte 
  • maioneza dintr-un ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telemea:

Telemeaua se da pe razatoare, dupa care razuim ouale fierte.

Punem telemeaua si ouale intr-un bol, adaugam maioneza si condimentam cu sare, piper. Si .... Voila.... gata e pasta noastra de telemea. Reteta merge perfect mai ales ca acum vine vremea cand incepem sa gasim telemea pe la tarani prin piata, asa ca va fi super cu niste rosii alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu rozmarin