Un mic dejun copios si se prepara repede .Cine nu stie sa faca o omleta ? cred ca este cel mai usor de preparat ,si nu cred ca o sa va suparati daca va propun si varianta mea . Omleta se poate face intr-o multime de variante care mai de care mai inbunatatite ,eu am ales varianta "cu ce am avut " si sa stiti ca este delicioasa ..
Se curata ceapa verde, se spala si se toaca, apoi se pune in tigaie cu cele 2 linguri de ulei. Ouale se bat impreuna cu laptele, sarea si piperul si se pune peste ceapa care am calit-o putin in prealabil. Intoarcem omleta in momentul cind s-a rumenit putin, apoi o intoarcem cu o paleta pe cealalta parte lasand-o sa se rumeneasca. O intoarcem pe un platou si se poate servi cu o rosie natur linga, putina brinza rasa sau cascaval
1
Este un mic dejun bun si cine doreste poate adauga telemea rasa sau parmezan
2
La preparare se poate inlocui uleiul cu o bucatica de unt