Pasta de spanac cu ou

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 30 Ian 2012 | 6682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de spanac congelat
  • 5 linguri de smantana de la danone
  • 1/2 l lapte
  • 3 catei de usturoi
  • ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de spanac cu ou:

Se lasa spanacul sa se decongeleze, dupa care se pune intr-o oala (eu l-am facut in ceaun) si se pune la fiert in 1/2 l lapte. Se adauga putina sare (aveti grija ca poate sa fie prea sarat) si putin piper, dupa jumatate de ora adaugam 5 linguri de smanatana, usturoiul si se piseaza (eu il prepar din timp mujdei), se adauga si se mai lasa putin la fiert pana scade. Se serveste cu ou,facut ochi.:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Pushaa 1

06.05.2014, 19:31

foarte bun!

Bya Ralu 1

07.05.2014, 11:19

krysty

Bya Ralu 1

07.05.2014, 11:20

pushaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou