Pasta de pate

de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2009 | 6323 vizualizari

 

E o pasta tartinabila, dar care poate fi servita si sub alte forme: umplute albusuri de ou fiert, jumatati de rosie, castraveti scobiti etc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate vegetal (sau nu neaparat vegetal)
  • 1 ceasca maioneza
  • 4 galbenusuri fierte
  • 1 legatura marar
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate:

Pateul se freaca bine cu maioneza si cu galbenusurile faramitate, apoi se incorporeaza si mararul taiat foarte marunt si se potriveste de piper. Se poate servi intinsa pe paine, cu gogosari sau rosii pe deasupra.

TIPS-URI

1

Cand faci maioneza, sa adaugi in ea o lingurita de mustar, ii da un gust deosebit.

2

Albusurile care iti raman cand folosesti cele 4 galbenusuri fierte, le poti umple cu pasta de pate si decora cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu maioneza