Pasta de pate

de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2009 | 7042 vizualizari

 

E o pasta tartinabila, dar care poate fi servita si sub alte forme: umplute albusuri de ou fiert, jumatati de rosie, castraveti scobiti etc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate vegetal (sau nu neaparat vegetal)
  • 1 ceasca maioneza
  • 4 galbenusuri fierte
  • 1 legatura marar
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate:

Pateul se freaca bine cu maioneza si cu galbenusurile faramitate, apoi se incorporeaza si mararul taiat foarte marunt si se potriveste de piper. Se poate servi intinsa pe paine, cu gogosari sau rosii pe deasupra.

TIPS-URI

1

Cand faci maioneza, sa adaugi in ea o lingurita de mustar, ii da un gust deosebit.

2

Albusurile care iti raman cand folosesti cele 4 galbenusuri fierte, le poti umple cu pasta de pate si decora cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]