Pasta de naut cu salata de ardei kapia

de Rocsi in Mancaruri de post, 11 Iul 2014 | 4754 vizualizari

 

Printre produsele primite de la Sun Food, stiti deja ca au conserve 100% naturale, se aflau si 3 cutii cu naut. Nu am manct niciodata pana acum, va spun sincer...Am desfacut o cutie, am vizualizat bine bobitele si am zis sa gust una. Surpriza, chiar mi-a placut. Are gust ca si fasolea, sau undeva intre fasole si mazare. Uite asa, aceste cutiute de naut, m-au salvat intr-o zi de post cand nu stiam ce sa mai pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie naut (400 gr)
  • 3-4 linguri ulei + 3 linguri pentru salata
  • 1 ceapa potrivita
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 4 ardei kapia
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu salata de ardei kapia:

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 3-4 linguri ulei, cand se incinge dam drumul la ceapa si reglam focul la mic de tot.

Lasam ceapa sa se inmoaie putin, dar fara sa se rumeneasca, apoi o tragem de pe foc.

Scurgem zeama de naut intr-o cana.

Boabele de naut le punem in blender cu 4 linguri din zeama lor si le facem pasta.

Pasta obtinuta o amestecam cu ceapa, dam gust cu sare, piper si boiaua de ardei dulce.

Amestecam bine cu o lingura de lemn si este gata.

Ardeii kapia ii coacem, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti pana se racoresc.

Ii decojim, ii punem intr-un bol cu tot cu zeama lasata.

Peste ei turnam uleiul, presaram putina sare, putin otet si ii lasam sa stea asa circa o ora.

Pasta de naut o servim cu salata de ardei kapia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu salata de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (35)

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:06

Delicioasa!

Rocsi 1

20.07.2014, 20:41

Multumesc Anca

Rocsi 1

20.07.2014, 20:41

Mokuska multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus cu sfecla coapta in cuptor