Pasta de naut cu leurda

de katty in Mancaruri de post, 7 Apr 2016 | 5934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 2 legaturileurda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 avocado
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 70 ml ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu leurda:

Scurgem conserva de naut si o punem intr-un vas adanc. Cu o lingura scoatem miezul de la avocado. Adaugam patrunjelul si leurda spalate, la care le-am rupt coditele. Adaugam sare, piper, zeama de lamaie, apoi uleiul in fir subtire in timp ce mixam compozitia pana obtinem o pasta fina. Pastram pasta la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

08.04.2016, 09:13

laura_n 1

08.04.2016, 17:08

demential ce ai facut tu acolo! big like!

RuxyRux 1

14.04.2016, 00:03

Trebuie sa fie grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Brocolli cu sos bechamel de post