Fasole facaluita

de - Andreea - in Mancaruri de post, 1 Sep 2013 | 3238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1\2 kg fasole
  • 1 capatana mare usturoi
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • 1\2 ceapa
  • 4 linguri suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea se pune la fiert.Dupa ce da in primul clocot schimbam apa.Punem din nou fasolea la fiert in apa cu sare .Cand s-a fiert o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat sau o punem in robot.

Adaugam usturoiul curatat de coaja si pisat.Potrivim de sare.Adaugam ulei putin cate putin.

Cand fasolea e gata o asezam intr-un vas si deasupra punem un strat de ceapa calita cu suc de rosii.

Se serveste rece cu ceva murat :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Bunica 1

01.09.2013, 20:02

karla 1

01.09.2013, 20:56

simona72 1

03.09.2013, 08:18

Ce bun!! Nu am mai mancat demult....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita sau Fasolita