Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 11017 vizualizari

 

Este un aperitiv grecesc care se serveste cu painici mici prajite si stropite cu ulei de masline, sare si oregano alaturi de un pahar de ouzo (cui ii place ouzo :D)

 

INGREDIENTE

  • 250 grame masline
  • 1lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet balsamic sau otet din struguri
  • 1 catel usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de masline:

Pasta asta de masline eu am facut-o cu masline grecesti, care nu sunt ca cele negre care se gasesc in Romania, dar cred ca ar iesi buna si cu alea.

 

Am curatat maslinele de samburi si apoi le-am pus la tocat in robotul de bucatarie cu uleiul, otetul si usturoiul. Eu am pus asa putin otet balsamic deoarece genul asta de masline sunt deja un pic amare..cele negre sunt mai dulci..asa ca puneti dupa gust atat uleiul cat si otetul.

 

O sa revin si cu poze cu pasta pe painica :D...

 

I have the picture..enjoy :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu chimen si parmezan