Un pate de casa din ficat de pui, foarte aromat si gustos daca iubiti mancarea bine condimentata.
Ceapa se toaca marunt la fel si usturoiul, se calesc in cratita impreuna in putin ulei de masline se adauga ficateii spalati si jumatate de cescuta de apa, condimentele(sare,piper,boia,coriandul, chimenul,si o lingurita plina de curry indian) se amesteca si se lasa la foc mic sub capac pana se moaie ficateii.Cand ficateii sunt gata se aduga pasta de tomate, se amesteca si se mai lasa putin sub capac.
Cand ficateii sunt gata se amesteca totul bine(cu o lingura se zdrobesc ficateii) sau la robot, impreuna cu verdeata tocata(patrunjel) si 2 lingurite de margarina.
Se aseaza totul intr-o cutie pentru frigider cu capac si se da la frigider.
Se serveste cu paine sau paine bagheta si eventual daca va place si cu sosul de usturoi.
Este delicioasa.Pasta de ficat se poate pastra 2 zile la frigider acoperita in cutie cu capac.
Pofta buna!