Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver

de nilgun in Jamie Oliver, 29 Iun 2013 | 7385 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe bucataras. ro. Am zis ca trebuie incercata, mai ales ca a iesit si fff gustoasa. Va recomand cu incredere. Este delicioasa. Sotul meu a zis ca e bucuros ca incerc retete noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu uscat
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
  • 2-3 frunze de menta
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver:

Intr-o tigaie incinsa am pus 2 linguri de ulei de masline, in care am calit timp de 1 minut usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Peste acestea am pus si dovleceii taiati marunt si am calit aproximativ jumatate de ora, dupa care am mutat totul intr-o farfurie.  

Aici am continuat pasand inca un pic cu furculita pentru a se face mai pasta. Se pune sare si piper dupa gust, se mai completeaza cu 1-2 linguri ulei de masline, zeama de lamaie si frunzele de menta tocate marunt. 

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovlecei