Se calesc cepele in ulei de rapita impreuna cu dovleacul, conopida si pasta de curry. Se amesteca si se adauga chiliul tocat si cei 4 catei de usturoi maruntiti, apoi nautul cu tot cu apa, se toarna apa pana la jumatatea cratitei, se adauga tulpinile de coriandru si 1/2 din frunze. Se acopera cu un capac.
Orezul se fierbe in apa sarata cu ulei si cuisoarele, acoperit cu un capac, la foc mic.
Pentru salata, se prajesc fugii de migdale, intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana incep sa prinda culoare. Se scot intr-un vas.
Se dau morcovii pe razatoare si se amesteca cu o parte din frunzele de coriandru, chiliul tocat, ghimbirul maruntit, sare, sucul de lamaie, uleiul si fugii de migdale.
Pentru lamaia picanta, se taie lamaia longitudinal in 8, apoi cuburi. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la foc mare. Se adauga boabele de mustar negru, turmericul si fulgii de chili, apoi lamaia si se prajesc 10 secunde amestecand frecvent. Se scoate intr-un vas.
Se adauga spanacul si sucul de lamaie in curry si se serveste cu iaurt, frunze de coriandru, orezul aromatizat cu cuisoare, salata de morcovi si lamaia picanta.