Pasta de ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 10100 vizualizari

 

super buna

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete champinion 700 g
  • ardei rosu 1/2 daca e foarte mare
  • patrunjel verde
  • cascaval ras 200g
  • 1 cutie crema de branza
  • 1-2 linguri sos de soia-optional
  • sare,piper
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ciuperci:

Se curata ciupercile apoi se toaca marunt si se calesc bine in untul topit pana scade apa ce o lasa ele nu se pune apa deloc,apoi se pune ardeiul rosu tocat si patrunjelul verde si se amesteca bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Spre final cand sunt facute se pune sosul de soia(optional) apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune cascavalul ras si crema de branza si se amesteca bine toate

Se serveste ca si aperitiv sau pe felii de paine uscata

Este grozava ,cel putin noua ne place tare mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)