Omleta cu cascaval afumat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 3747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat:

Se bat bine ouale si se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mare, marar si se potriveste gustul cu sare si piper.

Se prajeste bine pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa.

Am intors omleta de pe o parte pe alta cu ajutorul unui capac.

Am servit cu muraturi si ketchup
.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat