Pasta de branza

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • branza de vaca 200 gr
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare,piper
  • 30 gr unt
  • 3 linguri smantana
  • chimen
  • boia un varf de cutit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Se freaca branza de vaca cu untul si cu smantana.Se adauga ceapa tocata marunt,sare,piper si un varf de cutit de boia.Se amesteca bine si la sfarsit se adauga chimen dupa gust.Se serveste pe felii de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu conopidă şi brânză