Pasta de ardei kapia

de adnia in Bulion, 20 Ian 2013 | 7257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei capia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

 

Pt. pasta de ardei simpla am dat prin blender cca. 3 kg de ardei gras rosu kapia si l-am pus la fiert cu putina sare si chili pana a ajuns la consistenta dorita. Apoi am dat din nou totul prin blender, ca sa devina pasta fina de tot, le-am pus in borcane sterilizate, le-am pus capacul si am intors borcanele cu fundul in sus pana la formarea vidului, apoi in camara cu ele!
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

portiadelumina 1

20.01.2013, 14:59

Făceam şi noi într-o periaodă pe timp de vară. Acum, încercăm să păstrăm ardeii la lădiţe cât mai mult, proaspeţi ori la congelator. Oricum, foarte buni

Geanina87 1

20.01.2013, 15:24

Sim0na 1

21.01.2013, 11:42

tare buna este!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia