Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Sep 2011 | 6112 vizualizari

 

by lia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei curatat
  • 220 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii bine copti,fara urme de fermentare,spalati,curatati de seminte si cotoare ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.

Pentru fiecare kg de pasta adaugam 220 g  sare,amestecam bine si lasam compozitia sa stea de pe o zi pe alta.

A 2-a  zi mai amestecam de 2 ori pana ne pregatim borcanele.

Punem pasta in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

horia 1

04.09.2011, 17:05

ce bine arata,felicitari !

Lau 1

05.09.2011, 15:46

multumesc horia

Kori 1

03.10.2011, 13:39

foarte bun, cred ca am sa fac si eu

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia