Pasta al aglio, olio e .....chilli

de Brindusa in Spaghete, 29 Ian 2010 | 5436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 catei de usturoi taiati in cateva bucati + 1 catel intreg
  • 4 ansoa (asta e optional, da' aveam prin casa)
  • ulei de masline extravergine (cam 100 ml)
  • paste (la mine au fost pappardelle)
  • niste ardei iute taiat mic (eu n-am avut, asa ca am folosit pudra de chilli)
  • busuioc verde sau patrunjel, taiate marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al aglio, olio e .....chilli:

Mai intai am pus usturoiul taiat si chilli in ulei si l-am lasat 1, ora ca sa aromatizezeze uleiul.

Am fiert pastele in apa cu sare dupa cum a scris pe cutie. In timpul asta intr-o tigaie am pus putin ulei si am prajit catelul de usturoi. L-am scos din tigaie cand a devenit auriu, am pus fileurile de ansoa si am amestecat pana s-au topit. Am adaugat 1 polonic din apa in care au fiert pastele, apoi pastele si uleiul aromatizat (strecurat). Am amestecat bine sa se intrepatrunda aromele si sa scada apa, am presarat verdeata si..... gata mancarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al aglio, olio e .....chilli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste linguini integrale cu pesmet