Pasca cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Apr 2011 | 15715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de cozonac (reteta aici)
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri cacao
  • 4 oua
  • 100 g ciocolata topita
  • 200 g smantana dulce pentru frisca
  • 20 g budinca de vanilie
  • 150 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Intindem aluatul de cozonac in forma tapetata cu hartie de copt. Mixam branza de vaci cu galbenusuri, zahar, esenta de vanilie, budinca de vanilie si cacao.Adaugam smantana dulce mixata pana devine frisca tare si albusurile spuma tare. Amestecam usor si apoi turnam peste aluat. Coacem pasca in cuptorul preancalzit la 180°C cam 50-60 minute. O lasam sa se raceasca, o punem cateva ore la frigider (eu am lasat peste noapte), apoi o scoatem din forma.

Nu-i asa ca arata minunat? Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]