Usor de facut si bune, dupa o reteta postata de Timea.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala capsunile si, daca este necesar, se taie in jumatati si se pun doua linguri de zahar peste ele pentru a se indulci.
Se mixeaza ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma. Se adauga zaharul si esenta si se mai mixeaza 2-3 minute, apoi se toarna laptele si uleiul, mixand dupa fiecare. La final, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Se aseaza hartia de copt in tava pentru briose si se pune o lingurita de aluat in fiecare forma, apoi se pune cate o capsuna, iar dupa aceea se completeaza cu aluat si se baga la cuptor. Dupa ce au trecut de testul scobitorii se scot din cuptor, se lasa un pic la racit si se pudreaza cu zahar.
1
Daca aluatul iese prea tare se mai poate dilua cu putin lapte.
2
Pentru ca a iesit un aluat foarte lipicios, l-am pus intr-o punga pentru a-l turna mai usor peste capsuni.