pentru umplutura:
pentru aluat:
Am dizolvat drojdia in laptele cald, am pus o lingura de zahar si 2 de faina si am lasat-o la cald pana a crescut si s-a format o spuma la suprafata.
Faina am cernut-o intr-un lighean, in mijloc am turnat drojdia, am amestecat putin, apoi pe rand am pus sarea, galbenusurile, uleiul si coaja de lamaie. Am framantat bine alutul pana a devenit fin si neted si l-am lasat la crescut o ora.
Dupa ce a crescut frumos l-am intins doar pe fundul tavii, am oprit o bucatica din care am modelat crucea.
Pentru umplutura am amestecat branza cu smantana si am mixat-o cu blederul de mana pentru a scapa de cocoloasele branzei. Astfel am obtinut o crema spumoasa de branza si smantana. Apoi am pus si restul ingredientelor.
Am turnat umplutura in tava si am bagat-o la cuptor la 180grade.
Cand a inceput sa se rumeneasca deasupra am pus si crucea facuta din aluat.
Pasca e gata cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.