Parjoale moldovenesti cu cartofi natur

de RODIMUR in Porc, 16 Noi 2017 | 5843 vizualizari

COMENTARII (33)

kytz 1

20.11.2017, 14:08

Orice s-ar spune sunt cele mai bune, așa prăjite....și incomparabile cu cele făcute la cuptor!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:28

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:30

Mulțumesc frumos, Dante!

RODIMUR 1

20.11.2017, 14:33

Mulțumesc frumos, Kytz! Sincer, nici nu știu cum sunt pârjoalele la cuptor, dar tare mă tem că nu prea mai au gust...Poate voi încerca vreodată și atunci mă voi exprima fără echivoc în această privință.Și mie mi se pare că așa sunt bune. Dacă o mâncare nu are gustul ei cunoscut, nu mai are nici un haz...

Catalina L 1

20.11.2017, 20:29

as servi si eu, tare bun

RODIMUR 1

20.11.2017, 20:41

Mulțumesc frumos, Cătălina!

cristinutanicolita 1

20.11.2017, 22:38

Tare bune!

RODIMUR 1

20.11.2017, 23:14

Așa e, Cristina! Mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu ceafa la cuptor