Parjoale de pui cu sos de rosii

de Mariuka in Pui, 7 Dec 2011 | 14153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru parjoale:
  • 1kg carne de pui;
  • 2 oua;
  • 5 felii de paine;
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • o mana de faina de grau
  • Pentru sos:
  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri faina de grau;
  • 250 ml suc de rosii;
  • 250 ml apa;
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de pui cu sos de rosii:

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei.

Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos.

Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din piept de pui cu sos