Parizer de casa din piept de curcan

de oanapl in Mezel de casa, 8 Feb 2017 | 12259 vizualizari

 

Acest parizer de casa este delicios si sanatos si poate fi dat si copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 4 oua
  • 130 g gris
  • 90 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • 70 g masline
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa din piept de curcan:

Dai carnea prin masina de tocat.

Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi maslinele taiate felii si ardeiul taiat cubulete si amesteci usor.

Intinzi folie alimentara in 4 straturi si torni compozitia, apoi strangi folia bine si formezi batonul de parizer. Strangi foarte bine si innozi folia la capete. Invelesti batonul de parizer in folie de aluminiu si il pui la fiert in apa rece. Lasi sa fiarba pentru 40-50 de minute, din momentul in care incepe sa clocoteasca, pana cand devine tare. Il scoti din apa si il lasi sa se raceasca, apoi il dai la frigider pentru 1-2 ore si apoi, il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

miki_a 1

10.02.2017, 13:49

M-am gandit si eu, dar nu ma risc! Multumesc pentru raspuns!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:58

oanapl 1

11.02.2017, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa