Papricas de pui

de Bya Ralu in Pui, 25 Feb 2012 | 3819 vizualizari

 

Este o tocanita delicioasa,mie imi place foarte mult,sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • 200 ml supa
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 linguri bulion
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Pulpele le-am fiert la supa si am pastrat 200 ml de zeama. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si ceapa, dupa care se adauga si morcovul ras si condimentele (vegeta,cimbru,busuioc,boia dulce,rozmarin si piper) si stingem cu putina supa. Se adauga si pulpele de pui la rumenit putin si adaugam toata supa. Adaugam si bulionul subtiat cu apa si se lasa 10 min la fiert. Se prepara din 2 oua si 2 linguri de faina o pasta, luam cu 1 lingura si le punem in tocanita. Se formeaza niste galusti pe care le lasam la fiert inca 10 min. Intre timp dintr-o lingura de faina, facem o pasta subtire cu apa pentru a ingrosa papricasul. Dupa 10 minute se poate servi,cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas unguresc de pui