Papricas de pui

de Bya Ralu in Pui, 25 Feb 2012 | 3860 vizualizari

 

Este o tocanita delicioasa,mie imi place foarte mult,sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • 200 ml supa
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 linguri bulion
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Pulpele le-am fiert la supa si am pastrat 200 ml de zeama. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si ceapa, dupa care se adauga si morcovul ras si condimentele (vegeta,cimbru,busuioc,boia dulce,rozmarin si piper) si stingem cu putina supa. Se adauga si pulpele de pui la rumenit putin si adaugam toata supa. Adaugam si bulionul subtiat cu apa si se lasa 10 min la fiert. Se prepara din 2 oua si 2 linguri de faina o pasta, luam cu 1 lingura si le punem in tocanita. Se formeaza niste galusti pe care le lasam la fiert inca 10 min. Intre timp dintr-o lingura de faina, facem o pasta subtire cu apa pentru a ingrosa papricasul. Dupa 10 minute se poate servi,cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui in vasul Zepter