Papricas de porc

de adry88 in Porc, 16 Oct 2013 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc:

Carnea o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o cratita adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam carnea si o prajim pe toate partile,

Tocam ceapa marunt si adaugam peste carne,boiaua de ardei,bulionul si amestecam lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam apa cat sa acopere,

Acoperim cratita si lasam sa fiarba,la foc potrivit,

Galustele-intr-un bol batem cele 2 oua cu sare si piper,adaugam uleiul si treptat faina,amestecam bine,trebuie sa rezulte un aluat mai grosut decat smantana,

Cand carnea este fiarta adaugam  1 cana de apa si cu o lingurita formam galustele,lingurita o trecem tot timpul prin apa,

Lasam sa fiarba cca 15 min(verificam galustele inainte sa oprim focul)

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de porc