- 1,5 kg cartofi
- o bucata carne de porc ( cu os a fost )
- 1-2 morcovi
- un gogosar verde
- 4 linguri bulion
- un varf lingurita chilli
- sare , piper , vegeta
- patrunjel ( la plic am avut eu )
- 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carne de porc:
- Clatim cartofii , ii curatam de coaja si taiem rondele ;
- Carnea de porc o clatim in jet de apa rece ; Cu ajutorul unui cutit dam carnea jos de pe os si o taiem felii potrivite ;
- Intr-o cratita , adaugam apa , dam pe foc ; Cand apa clocoteste punem carnea si cartofii , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba ;
- Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovii si gogosarul ( taiati marunt ) , punem capul si lasam pana acestea au fiert ;
- La sfarsit adaugam bulionul , chilli , vegeta , sare , piper , dupa gust mai lasam putin pe foc dupa care se poate adauga patrunjelul ! Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.