Papricas cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 14 Ian 2017 | 7341 vizualizari

 

O mancare delicioasa care se face usor, iar rezultatul este ...minunat!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri de sos de tomate
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu piept de pui:

Tocam ceapa si ardeiul si le punem la calit in ulei incins. Le lasam cateva minute pana cand se inmoaie, nu sa se prajeasca bine, si adaugam apoi carnea taiata in bucati de marimea dorita ( eu le-am taiat cuburi).

Lasam inca 10 minute la calit, apoi adaugam bulionul dizolvat intr-o cana de apa.

Daca este nevoie, mai adaugam apa, sa acopere carnea. Adaugam sarea, piperul si ardeiul boia si lasam la fiert.

Preparam galustele din faina: batem cele doua oua, adaugam faina si un praf de sare si amestecam bine. Galustele le adaugam in sos, inainte cu 15 minute sa stingem focul, dar sa fie suficient sos ca sa fiarba bine.

Luam o lingurita, o bagam in sos, apoi luam compozitie de galuste si punem in mancare. De fiecare data cand punem galuste, bagam lingurita in sos fierbinte.

Lasam la fiert 15 minute, adaugam patrunjelul si putem stinge focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute din carne de pui tocata