O reteta usoara si delicioasa.Puiul este preferatul nostru ,la cuptor ,grapar,fript ,copt in mancare sau ciorbita.
Spalam puiul, il condimentam cu amestecul special pentru pui Kotanyi delicatul de care doriti, verdeturi italiene Kotanyi si piper granulat Kotanyi
Il asezam pe un capac deasupra unei cratite cu apa. Punem puiul la cuptor pentru cca 100 minute, il incercam sa vedem daca este copt bine. Il intoarcem de pe o parte pe cealalta ,in interior la pulpe se face mai greu.
Este grozav de frageda carnea,nu are nevoie de ulei sau alte grasimi,puiul isi lasa destula grasime.
Am servit cu o portie de cartofi prajiti
1
Nu este nevoie sa ungem puiul .Surplusul de grasime il luam de pe capac im momentul in care intoarcem puiul
2
Gatita astfel carnea este la fel de frageda ca si la dry cooker .
3
Nu va temeti sa puneti toate condimentele astea pentru ca puiul isi ia doar cat are nevoie,restul raman in zeama pe care o lasa pe capac.