Panna cotta cu piersici

de Oana in Prajituri, 5 Sep 2010 | 6242 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.09.2010, 22:56

Miha 1

05.09.2010, 23:24

Nu-i bun! Deloc nu-i bun! Acu vorbeste invidia din mine.

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:25

si eu sunt prezenta pentru degustare

ela 1

05.09.2010, 23:34

m-ai lasat fara cuvinte ,imi dai si mie daca nu a mancat Cata tot?????

Oana 1

05.09.2010, 23:47

Ela, mai am, ca a mancat mai multe feluri Este extraordinara panna cotta! Miha pt. reteta!

jolygina 1

05.09.2010, 23:47

am venit si eu la o portie

izulika 1

05.09.2010, 23:52

si euuu

ela 1

05.09.2010, 23:53

atunci vreau si eu portia aia din imaginea 6

Sidy 1

06.09.2010, 08:39

Oare a mai ramas ceva din bunatatea asta Si eu vreau 5 furcu...

Teo 1

06.09.2010, 09:48

e tare racoritoare !

mena29 1

06.09.2010, 19:23

ooo si eu vreau

Laly 1

06.09.2010, 23:59

Oana arunca-mi si mie un bol

Oana 1

07.09.2010, 00:16

Data viitoare fac portie dubla, sa ajunga la toata lumea

elena1988 1

12.01.2011, 11:02

iau si eu un bol

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dungata