Pangasius pe pat de legume

de Julie in Pangasius, 24 Iun 2010 | 10737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius
  • un dovlecel mai mic
  • un morcov
  • o telina mica
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri suc de rosii
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 50 ml vin alb (sau apa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pe pat de legume:

Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.

Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.

Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.

Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

25.06.2010, 15:34

Arti multumesc!

Laly 1

26.06.2010, 22:27

Iti dai seama ca daca este peste nu pot lipsi

Julie 1

27.06.2010, 09:16

Laly, esti binevenita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor, reteta simpla si gustoasa preparata la cuptor