Pangasius pe pat de legume

de Julie in Pangasius, 24 Iun 2010 | 10170 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

24.06.2010, 11:36

da, bun!

Rocsi 1

24.06.2010, 11:38

e pestele ce il mananca mama cel mai des

Julie 1

24.06.2010, 11:43

Si mie imi place pangasius Am congelatorul plin

mena29 1

24.06.2010, 12:25

Chiar pe gustul meu

madi_marin 1

24.06.2010, 13:25

ce nebunie de culori acolo pe farfurie.....

ana 1

24.06.2010, 13:33

Ce culori ,ce bunatate

Ramonaky 1

24.06.2010, 17:53

bun,bun si pe deasupra si f aratos

nadina73 1

24.06.2010, 18:06

vai ce nebunie de culorisuper bine arata 50 de furcu

izulika 1

24.06.2010, 23:29

hop si io

Julie 1

25.06.2010, 08:13

Multumesc mult tuturor!

articook 1

25.06.2010, 15:16

mmm 5 furculite! si add la favorite!

Julie 1

25.06.2010, 15:34

Arti multumesc!

Laly 1

26.06.2010, 22:27

Iti dai seama ca daca este peste nu pot lipsi

Julie 1

27.06.2010, 09:16

Laly, esti binevenita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu cartofi ”rozmarinati”