PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR

de kamy in Pangasius, 11 Apr 2011 | 9104 vizualizari

COMENTARII (43)

MVMih 1

11.04.2011, 14:13

Buuun. Pestiuc pestiuc. . O singura mentiune. Eu nu prea ma impac cu condimentele pentru peste, dar tinand cont ca e pangasius si eu un pic mai fad...ma inscriu la o portie daca se poate

Rocsi 1

11.04.2011, 14:16

la mama ii place acest peste

kamy 1

11.04.2011, 14:21

mv...stiu...condimentele au e-uri etc dar asta e super bun,da un gust nemaipomenit trebuie sa mai 'ingurgitam'si e-uri sa capatam imunitate cica si pangasiul e toxic da mie-mi place oricum mananc rar peste si bineanteles ca te astept la masa

kamy 1

11.04.2011, 14:22

rocsi...o buc.ptr mama

mihaelaM 1

11.04.2011, 14:29

si la mine o portie

kamy 1

11.04.2011, 14:32

mihaela....si la tine,cum sa nu

MVMih 1

11.04.2011, 14:39

Kamy ca esti infaptuitoarea retetei, sau pe cine mai tenteaza, din bucuresti in zona dristor pe unde "bananai" eu zilnic, sunt 2-3 pescarii de piata care vand peste romanesc care da din coada si daca le lasi un banutz in plus mergi cu el si gata curatat acasa.
Parerea mea e ca desi e un pic mai scumputz ...merita mai mult decat cel de la market.
O zi buna.

kamy 1

11.04.2011, 14:45

mv...eu acum vreo 7-8 ani in urma mancam peste des si cu placere pana m-am inecat cu un os si era sa vad....luminita de la capatul tunelului de atunci nu-mi mai place nici gustul sa zic asa iar de un an mananc da numai de asta ca nu prea zici ca-i peste asta e...poate peste alt an o sa mananc zilnic ....si cu oase multe

MVMih 1

11.04.2011, 14:51

Kamy ...hai k e sezonul scrumbiei romanesti...garantat ca e gustos si nu sunt probleme cu oasele.

Corinuta 1

11.04.2011, 14:56

oooooo,papa bun si crocant!

kamy 1

11.04.2011, 15:07

mv...sa sti ca o sa incerc daca zici ca-i buna scrumbia si n-are gust pregnant de peste si nici oase

Lau 1

11.04.2011, 15:09

MVMih 1

11.04.2011, 15:14

Kamy, are gust de peste...n-am ce sa zic...se face ceva fum pe gratar ca e destul de grasa scrumbie...recomandabil sa nu-l faci in casa cum am facut eu...de daca mai fac de 2 ori tre sa ma gab la zugravit

kamy 1

11.04.2011, 15:15

corina... crocanta crusta si moale carnea

kamy 1

11.04.2011, 15:15

lau....ms

kamy 1

11.04.2011, 15:17

mv...chit ca trebuie sa zugravesc ms de sfat afara-i cel mai bine,scapam de miros

MotanLaOale 1

11.04.2011, 16:23

bun bun

mirela0911 1

11.04.2011, 17:05

Vin si eu la o portie

kamy 1

11.04.2011, 18:17

vladimir....multumesc

kamy 1

11.04.2011, 18:18

mirela....te astept cu drag

kukibella 1

11.04.2011, 21:58

bunnn

Cris2711 1

11.04.2011, 21:58

Vai Kamy aici ii de mine

kamy 1

11.04.2011, 22:30

bella....ms

kamy 1

11.04.2011, 22:30

cris...te astept cu drag

LUK 1

11.04.2011, 22:50

file file..mie nu mi place pangasiusul dar ..pentru amatori e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane