Pangasius in sos picant

de marcela1979 in Pangasius, 21 Noi 2010 | 5916 vizualizari

 

Azi fiind dezlegare la peste mi am adus aminte de o reteta pe care o facea mama mea .

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • condimente pentru peste
  • ulei
  • pt sos:100 ml apa
  • vegeta
  • piper
  • tarhon
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
  • sos de rosii,pasta de rosii sau bulion de casa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in sos picant:

Se iau fileurile de pangasius,se scurg de apa si se pun intr-o tava.Se condimenteaza cu condimente pentru peste, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor  pentru 10 minute.Intre timp se pregateste sosul astfel: se pune intr o craticioara 100 ml apa,se adauga ardeiul iute tocat,vegeta,cateii de usturoi pisati,piper,tarhon si foile de dafin si se lasa sa fiarba cateva minute.Se scoate tava cu pestele din cuptor si se toarna sosul aromat strecurat peste peste si se da iar la cuptor pentru 5 min.Dupa ce au trecut cele 5 minute se scoate iar tava si se mai adauga sosul de rosii si se da iar la cuptor inca 10 min .Intre timp se mai stropeste pestele cu sosul format.Cand e gata se serveste.

TIPS-URI

1

tarhonul e mai bun daca este verde .eu am avut numai uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste cu cartofi nature