File de pangasius la cuptor

de adasev12 in Pangasius, 30 Iun 2013 | 10256 vizualizari

 

o cina usoara

 

INGREDIENTE

  • 4 fleuri de pangasius
  • condimente de peste, boia,
  • 3 foi de dafin
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • un morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 4-5 lg de ulei de masline
  • o cescuta de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la cuptor:

Flieurile se lasa la dezghetat, se zvanta bine cu un prosop, apoi se condimenteaza. Se aseaza in tava unsa cu uleiul de masline. Se taie ceapa julienne si se pune peste peste, la fel si usturoiul taiat, ardeiul taiat fasii lungi, morcovul rondele. Se pun si foile de dafin. Se toarna deasupra vinul si se da la cuptorul incins la 200 grade pt cca 25 minute. Daca e cazul mai punem o cescuta de apa.

Se poate servi simplu sau cu garnitura, eu am facut cartofi pai pt garnitura

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu smantana si cascaval