Pandispan cu visine

de Rocsi in Prajituri, 13 Iul 2013 | 19417 vizualizari

 

Un desert mai simplu nici ca se poate. Super pufosenie si cu fructe rezulta un dulce perfect langa o cafea, un ceai sau servit asa simplu!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 7 gr praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 20 de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Prima data scoatem ouale de la rece si le lasam sa fie la temperatura camerei. Visinele le spalam, scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs.  Albusurile le mixam cu zaharul pana devin o spuma tare. Galbenusurile le batem cu un tel impreuna cu uleiul. Peste albusuri punem amestecul de galbenusuri, un praf de sare, esenta si praful de copt. La final dam drumul la faina in ploaie si mixam la viteza mica pana obtinem o compozitie spumoasa si aerata.

Ungem o tava de chec cu margarina si o tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia in tava, tavalim visine prin faina si le punem deasupra.

Introducem pandispanul in cuptorul incins si reglam temperatura la 180 de grade. Il lasam la copt cam 25-30 de minute pana ce deasupra se rumeneste frumos. Cand este gata, intredeschidem usor usa cuptorului si o lasam asa 10-15 minute apoi scoatem pandispanul.

Se serveste simplu, pudrat cu zahar , sosuri de fructe sau ce mai doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Rocsi 1

14.07.2013, 21:20

Timea

RuxyRux 1

15.07.2013, 22:45

Minunat Rocs mic si drag!

Rocsi 1

16.07.2013, 11:02

Multumesc Ruxy

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si iaurt