Un pandispan foarte pufos, delicios cu rahat si cu nuca pe care l-am facut din cauza ca s-au strans iarasi albusuri multe in frigider :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pandispan-din-albusuri-cu-rahat-si-nuca/
Mai intai am mixat albusuile de la temperatura camerei cu zaharul pana au devenit o bezea tare. Am adaugat faina treptat cu praful de copt si uleiul si am amestecat cu o lingura de lemn. Rahatul l-am taiat cuburi, nuca am maruntit-o , dar mai grossier si le-am amestecat in compozitie.
Turnam compozitia in 2 tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.
Se feliaza dupa marimea dorita.
Pofta buna!
1
Puteti adauga si fructe confiate, stafide sau orice doriti voi.
2
Puteti sa-l faceti tigrat cu cacao.